Bryllups portrætfotografering eller heldagsfotografering?

De fleste af vore kunder vælger heldagsfotografering, så hele dagen fra vielse til brudevalsen er dækket. Nogle vælger også at tage forberedelserne med.
Fordelene ved heldags bryllupsfotografering i forhold til udelukkende at fotografere portrætter er for mig åbenlyse.
For det første har I som brudepar det samme fotografiske udtryk gennem hele dagen, og I er ikke nødt til at stykke billeder sammen fra gæsters telefoner, og onklen med kameraet for at få minderne fra dagen.
Ofte har mine brudepar brugt i titusindvis (nogle hundredetusindvis?) af kroner på det helt store bryllup med dyr mad, god vin, den bedste lokation, den flotteste kage, den smukkeste brudekjole og gommens tøj. Så synes jeg virkelig der er synd, ikke at kunne mindes alt dette gennem gode, professionelle bryllupsbilleder.
For det andet er bryllupsdagen så meget mere end portrætterne. Der er tårer, grin, sjove indslag, nervøsitet, dans og mange, mange flere unikke situationer, der siger noget om jer som par, og om jeres kærlighed til hinanden og til jeres familie og venner. De skal efter min mening også med, når dagen skal dokumenteres og minderne skabes.
Meget i løbet af dagen oplever I slet ikke fordi, der simpelthen sker så meget, at det er umuligt at få det hele med, vi hører tit vores brudepar udbryde ”ej, fik du også det med” eller ”Wau hvor fedt det kom med, det så vi slet ikke”.
Naturligvis er der også bryllupper i mindre settings, hvor en bryllupsportræt fotografering kan give mening – også på det økonomiske plan. Vi knus elsker alle de bryllupper vi er en del af.
Hvad er fordelen ved at møde fotografen inden brylluppet til et forventningsmøde?
– I samarbejdet mellem jer som brudepar og mig som bryllupsfotograf, kan et godt forløb inden brylluppet sikre ro omkring bryllupsfotograferingen på bryllupsdagen. Mange af de praktiske aftaler (tidspunkter, adresser osv) kan laves via mail eller med et spørgeskema, der kan printes og medbringes på dagen. Alligevel synes jeg det er virkelig rart lige, at møde mine brudepar inden brylluppet. For det første giver det jer som par en ro omkring bryllupsfotograferingen at I har mødt mig, snakket med mig, og blevet overbevist om at jeg vil gøre alt for, at jeres dag skal blive fastholdt i bryllups billeder, og måske også en bryllups video så smukt som muligt. Mange af mine brudepar fortæller mig, at netop formødet var med til at give dem komplet tryghed forud for dagen.
For det andet er mødet for mig som fotograf en vigtig del af forberedelserne. Det er i formødet at jeg kan mærke jer kommende brudepar, og at jeg får en fornemmelse for, hvad der er allervigtigst for jer i livet og til deres bryllup.
Mødet foregår enten hjemme hos jer, på den lokation vi skal fotografere eller i mit studie, og varer ofte blot en halv til en hel time, men den forståelse, der opstår når vi er i samme rum, kan ikke skabes på helt samme måde via email eller skype.
Kan jeg fotografere et par, jeg ikke har truffet personligt? Ja, selvfølgeligt kan jeg det! Jeg er professionel bryllupsfotograf, og det er min opgave at dokumentere dagen og skabe de flotteste, og mest udtryksfulde bryllupsbilleder, jeg kan. Uanset hvilken situation og hvilket slags bryllup jeg skal dække.
Når vi ses på bryllupsdagen mødes vi igen, fremfor at vi mødes for første gang. Det gør en forskel
Nogle par vil gerne mødes inden de booker. Det kan jeg godt forstå, det er en stor dag, det er mange timer og det er virkelig vigtige minder der skal skabes, og når det kan lade sig gøre er det rigtig fint, og koster ingen ting andet end jeres tid til, at komme til mig i studiet.
Hvis der dog er en væsentligt geografisk distance, kan det være problematisk at arrangere et møde, da vi også laver andet end, at være bryllupsfotograf, vi har nemlig også firmaet newbornfoto.dk, og i dagligdagen er kalenderen heldigvis booket godt op med gravide, nyfødte, familier og børn.
Men hvis I vil komme, så finder vi en tid, også selvom det er aften timerne der skal bruges.
Vi får rigtig mange forespørgsler hver eneste uge, nogle gange på de samme bryllupsdatoer, derfor kan vi af og til blive nødt til at booke det par, der skriver under og betaler booking gebyret først.
Typisk bookes vi 1 ½ – 2 år ud i fremtiden, det betyder dog ikke at du skal holde dig tilbage med at spørge om vi er ledige på jeres store dag, ring eller skriv endelig til info@lovethedress.dk eller 30564057 (både opkald og sms)
Vi glæder os rigtig meget til, at høre om jeres ønsker og drømme, og vil gøre vores ypperste for, at opfylde dem.

Tina og Jan, bryllupsfotografer

Når vi ses på bryllupsdagen mødes vi igen, fremfor at vi mødes for første gang. Det gør en forskel

Jan Igaard
Bryllupsfotograf - Bryllups video - Bryllups foto - Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Tips og tricks

Bryllupsdag – hvad hedder de?

Bryllups dage.Når kærligheden sejrer år efter år, så kan man fejre sin bryllupsdag på forskellig vis, vi har siden vi blev gift valgt, at fejre

Læs mere »
Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Små søde bryllups historier

Bryllupsfotograf i kærlighedens navn

I kærlighedens navn -Alle vores bryllupper 2021 Om lidt… Om lidt sker det…. Der er fuldstændig stille i kirken….  Ihvertfald lige indtil det øjeblik hvor

Læs mere »
Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Tips og tricks

Tale til bryllup

Din guide til en god tale Hvad enten det er dig selv, der skal giftes, om du er brudens far eller en bryllupsgæst, skal du

Læs mere »
Tips og tricks

10 traditioner ved brylluppet

10 traditioner ved bryllupper Bryllupstraditioner findes i hobetal. Her har du 10 af de mest brugte, som kan være hyggelige at huske, når du selv

Læs mere »