At være bryllupsfotograf er ikke bare et job

Det kan lyde lidt som en kliché, men at være bryllupsfotograf er det jeg elsker. Dybfølt.
Jeg hedder Jan Igaard og startede som fotograf mange år siden, ja faktisk helt tilbage i 2005.

Gennem tiden har mit virke udviklet sig til at rumme både bryllupsfotografering og mange andre typer foto og video. Sammen med min kone driver jeg både Love The Dress, Newborn Foto og Igaard Foto. Jeg er en jordnær, fleksibel, serviceminded og imødekommende person, som altid stiler efter at få dig/jer til at føle jer godt tilpas. Det skinner nemlig igennem på billeder, om man føler sig glad, tryg og afslappet.

www.igaard.dk
www.lovethedress.dk
www.newbornfoto.dk
Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Når det kommer til billeder, handler det om, at fange sande og spontane øjeblikke, som jeg som bryllupsfotograf mener er det mest vidunderlige

Selv om jeg som bryllupsfotograf, har fanget mere end 190 dejlige bryllupper, som giver mig rigtig stor erfaring med at fotografere bryllupper, kan jeg stadig ikke læse dine tanker, så jeg vil meget gerne have dig til at fortælle nærmere om, hvad du ønsker dig.
Tag mig igennem dine tanker og ideer, og vis mig gerne eksempler på hvad du vil elske at få lavet til dit bryllup, fortæl mig, hvad du holder af.
Kommunikation er nøglen her, og det er vigtigt for mig, at jeg er bevidst om, hvad du vil, for at vide, hvad du lægger vægt på.
Fortæl mig dine drømme, og jeg vil gøre alt for, at opfylde disse med smukke foto og video minder fra jeres store dag.

Jeg er personen bag scenen

Som bryllups fotograf har jeg altid haft det sådan, at jeg er der for at overvære begivenheden, hvilket betyder, at jeg er personen bag scenen, og ikke en skuespiller på scenen, det er jeres dag, ikke min!
Så jeg kommer til at være sammen med jer hele tiden, men du lægger næsten ikke mærke til mig, det meste af dagen vil jeg, fange de virkelige øjeblikke på en smuk autentisk måde, mens de udfolder sig. Mit ultimative mål er – trods alt – at fortælle historien om din bryllupsdag og skabe ægte og trofaste minder for dig, uden at blande mig.
At bede jer om at lave akavede poseringer er ikke rigtig mig, jeg skal nok guide jer lidt her og der, når der er brug for det, så I kan føle jer godt tilpas under bryllups portræt fotograferingen.
Men du og dine gæster vil hurtigt "glemme" jeg er der fordi, jeg ærligt talt aldrig har kunnet lide den måde påtrængende fotografer er på, hører så tit en præst sige, at de altid er i vejen, ikke kun fjerner de opmærksomheden fra det vigtige, men de kan også være ret irriterende, hvis du spørger mig. De ødelægger så meget for jer brudepar, gæsterne, ja og faktisk også for mig, som kommer efter dem. Men jeg er, og jeg opfører mig som en professionelle bryllups fotograf.
Jeg blender ind, og arbejder diskret på alle måder, bl.a. derfor benytter jeg ikke flash i løbet af dagen, det tager simpelthen for meget fokus, jeg er mega fan af naturligt lys, som netop giver de autentiske bryllups foto som jeg elsker at lave.

Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Bryllupsfotograf - Bryllups video - Bryllups foto - Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Bryllupsfotograf - Bryllups video - Bryllups foto - Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn

Jeg er her for at hjælpe dig med at huske

Som bryllupsfotograf kan jeg hjælpe dig med at værdsætte glæden, latteren, de glade tårer. Så du kan huske følelserne fra din bryllupsdag igen og igen, hver gang du ser på dine smukke bryllupsbilleder. I sidste ende er det det, der virkelig betyder noget for mig: at give dig de bedste minder i generationer fremover.
Så med det sagt, hvad skal du lave på din bryllupsdag? Absolut ingenting ud over at nyde den! Du kan "glemme" mig, da jeg sørger for alt hvad vi har aftalt, og ofte faktisk lige lidt mere, alt mens du nyder din bryllupsdag med din partner, familie og venner.

Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Glem alt om lange fotoshoots og stive poseringer, når du ansætter mig og mit team. Jeg ved, at du formentlig ikke er vant til at posere foran et kamera, og måske er det første gang, du er blevet fotograferet af en professionel. 
Pointen er, at jeg er her for at hjælpe dig, og jeg lover dig, at det vil være smertefrit og sjovt.
Forestil dig, at du om 20 år sidder på sofaen med din bedre halvdel og drikker et glas vin, mens du ser på dit bryllupsalbum. Luk nu øjnene og tænk: hvad er det, du vil se i det album? Hvad er det, du vil huske fra din bryllupsdag?
Hvis dit svar er smukke og autentiske minder, så har du fundet din bryllupsfotograf. 
Jeg vil gerne have, at du husker alt om din særlige dag, selv de øjeblikke, du ikke har lagt mærke til selv, som din nevø, der leger i kirken, glade tårer fra dine gæster, mens de udgør din bryllupsdag og alt oser af kærlighed, eller din ven planlægger en lille overraskelse for dig.

Bryllupsalbum og print, er det nødvendigt?

Dette er et spørgsmål, jeg får ret ofte i denne moderne digitale æra, er det virkelig værd at printe dine bryllupsbilleder og lave album?
JA, DET ER!!! Når jeg taler med brudepar, ja og andre kunder så siger de samstemmigt, at de første par uger er det sjovt nok engang i mellem lige at se billederne på telefonen eller computeren, men så bliver der længere og længere i mellem de får det gjort.
Med bryllups album, print til reolen og væggen så ser, og oplever du glæden ved dit bryllup rigtig mange gange, og børn, børnebørn og andre besøgende vil elske at sidde og bladre i jeres smukke bryllups album.

Men hvor mange billeder får du og hvornår?

Det er meget svært at give dig et tal, for sandheden er, at du aldrig rigtig ved det: det afhænger af mange ting, såsom timers dækning, antallet af bookede fotografer, gæster, lokationer, ting, der sker og så videre.
Men du vil have alle de gode bryllupsbilleder, som jeg tager i den tid, jeg bruger sammen med dig. Jeg tror ikke på et "fast" antal billeder, for det vil forstyrre mit fokus ved at være der for at fange alle minderne, og jeg er der af den grund, og ikke for at tælle klik med mit kamera. Jeg er klar over, hvor vigtige dine bryllupsbilleder er, og hvor spændt og utålmodig du er efter at se dine bryllupsbilleder, og tanken om at vente for evigt må være ulidelig. Af denne grund forsøger jeg at få leveret alle de redigerede billeder inden for et par uger, (i højsæsonen kan dette være lidt længere). Men hvis jeg kan se, at det kan tage mere end 2 uger, vil jeg sørge for at maile dig et lille udvalg af dine bryllupsbilleder inden den dag, et smugkig, så du kan genopleve din dag igennem, indtil alle bryllupsbillederne er klar.
Og hvert billede, du modtager, er blevet redigeret, et ad gangen, professionelt og tålmodigt. Derfor sender jeg ikke uredigerede billeder til dig, og alle leverede billeder er i højkvalitets jpg-billedfiler, og du vil ikke modtage mine råfiler, da det ville være som at bede en kok om at give dig rettens råvarer.

Dine bryllupsbilleder er de sidste elementer, du skal bruge for at fortælle den smukke historie om din bryllupsdag. Minder har en tendens til at falme med tiden, og om få år vil vi ikke have noget af vores digitale arv.
Dine bryllupsbilleder er ikke kun på sociale medier eller i skyen, men i varmen i dit eget hjem: et bryllupsalbum er bogen, og print på væggen vil du vise dine slægtninge og venner, den bog du vil se ud ved jubilæer, som dine børn og børnebørn vil beundre
Hvert billede, du modtager, er blevet redigeret, tålmodigt. Derfor sender jeg ikke uredigerede billeder til dig. Alle leverede billeder er i højkvalitets jpg-billedfiler. Du vil ikke modtage mine råfiler, da det ville være som at bede en kok om rettens råvarer.
Prisen du får fra mig dækker alt fra start til levering, så INGEN overraskelser 
Du modtager dine billeder i både farve og sort/hvid og i print og webopløsning.
Jeg gemmer en kopi af dine bryllupsbilleder resten af ​​mit liv, hvis du skulle miste dem.
Bryllups video?
Vi tilbyder ikke kun bryllupsbilleder, jeg har et team af dygtige videografer, så både jeg og mit team vil elske at levere følelsesladet og smukt bryllup video til jer.
Se nogle af vores mange dejlige bryllups videoer HER

Al kærlighed er kærlighed

Uanset din personlige rejse, tror jeg, at du fortjener at føle dig godt tilpas, værdsat og respekteret.
Jeg tror på, at du fortjener at føle dig som en del af et rummeligt og trygt miljø, hvor du ikke behøver at være bange for at holde i hånd og vise din partner din kærlighed.

Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn

At finde din soulmate er svært nok

At finde din soulmate er svært nok. Jeg har ladet mig fortælle, at det er endnu sværere at finde en bryllupsfotograf, der respekterer og forstår LGBTQ+ forhold. Som en person der elsker mennesket for mennesket, som har mange LGBTQ+ venner, er jeg fuldt ud klar over, hvordan det er at blive bedømt for, hvem du er, og hvem du elsker.Jeg forstår, at det kan være svært at bestille hotelværelser til to mænd eller to kvinder, eller at det kan være uoverskueligt at kramme og kysse offentligt. Der er stadig elementer i bryllupsindustrien, der får dig til at føle, at du ikke hører til, jeg vil have dig til at vide, at jeg forstår disse problemer.

LGBTQ Bryllup

Hos lovethedress.dk støtter vi kærlighed og ægteskab for LGBTQ+ samfundet, og stræber efter at være allierede for vores LGBTQ+ venner og kunder, same sex marriage er for os lige så naturligt og smukt, som alle andre typer bryllupper vi har. Jeg har haft mange par der spørger mig, om "det er ok at skyde" deres LGBTQ+ bryllup. Jeg er sønderknust over, at nogen i dag overhovedet er nødt til at spørge, så vi besluttede at dedikere en side på vores hjemmeside, så du med sikkerhed ved, JA! Vi er så begejstrede for, at ligestilling mellem ægteskaber er kommet i stand, og vi ville elske at arbejde sammen med dig for at fejre din kærlighed og engagement. (Vi anbefaler forøvrigt også kun leverandører, der er inkluderende med deres tjenester.) At finde din soulmate er svært nok. Jeg har ladet mig fortælle, at det er endnu sværere at finde en bryllupsfotograf, der respekterer og forstår LGBTQ+ forhold.

Mennesker skal ses for det de er - forelskede i hinanden

Du undrer dig måske over, hvorfor vi bruger udtryk som lesbisk bryllup, homoseksuel bryllup, queer bryllup, trans bryllup, ægteskab ligestilling og homoseksuel ægteskab.
Vi ønsker virkelig ikke at mærke vores bryllupper. Det er jo for hulen "blot" en kærlighedsbegivenhed sådan et bryllup!!!
Kærlighed er kærlighed! Vores LGBTQ+ venner er lig med vores hetero venner. Men hvis du overvejer befolkningen af heteroseksuelle i verden versus LGBTQ+ samfundet, er der en del flere af heteroseksuelle, end der er af homoseksuelle. Hvilket betyder, at LGBTQ+ i internetverdenen er en plet i den enorme bryllupsverden. Hvilket er fint.
Jeg elsker disse vidunderlige "pletter". Der er bl.a. kan byde på glitter og fantastiske cocktails og go' musik.
Nu hvor vi har ægteskabsanerkendelse i DK (hurra! Ægteskabslighed!), dækker vi som det naturligste bryllupper af samme køn i vores egen heteronormative, men søde måde – og vi bruger nogle af disse søgetermer, selvfølgelig gør vi det. Og gæt hvad, LGBTQ+ samfund bruger også udtryk som homoseksuelle ægteskaber, lesbiske bryllupper, homoseksuelle bryllupper, to brude, to brudgomme, når der planlægges bryllup online.
Heldigvis mener vi her i Skandinavien, at al kærlighed skal fejres, uanset køn. Civilt partnerskab blev lovligt tilbage i 1989, og siden da har Danmark vist sig at være et af de mest avancerede lande i verden, når det kommer til menneskerettigheder. OG JEG KNUS ELSKER DET! Kontakt os meget gerne, og fortæl om dine ønsker og drømme, så gør vi alt vi kan for, at opfylde dem, vi er naturligvis landsdækkende!

Kærligste hilsner
Tina & Jan
info@lovethedress.dk – telefon/sms 30564057