I kærlighedens navn -Alle vores bryllupper 2021

Om lidt…

Om lidt sker det…. Der er fuldstændig stille i kirken…. 
Ihvertfald lige indtil det øjeblik hvor dørene åbnes og orglet begynder at spille. 
Ind træder bruden (eller brudgommen!), og alle de kirkelige tilskuerpladser, er fyldt med glade og forventningsfulde gæster. 

Det store øjeblik

I det store og rungende kirkerum, er stemningen ikke til at tage fejl af. Både tradition, gejstlighed og højtidelighed kan smages og lugtes i luften. 
Bruden og brudgommen er klar til et af de største øjeblikke i deres liv. 

Man lover hinanden alt hvad man har

Gæsterne kigger på den fremadglidende hovedperson med beundring og anerkendelse. Bruden tager små skridt op ad kirkegulvet. Skridt som aldrig før er trådt, og som fører til dagens anden hovedperson; Gommen. 
Den symbolske forening er tydelig. De kommer fra hver deres sted, hver sin verden, og mødes nu, for at love hinanden, at de vil give hinanden alt hvad de har. Gommen er måske nervøs, rørt eller bare spændt. 
Om lidt står hun der hos ham. 
Og så er det nu det sker. 
Længe ventet, længe planlagt, længe overvejet. Nu er dagen endelig kommet!

Stemning og følelser fanges af kameraet

Som det er beskrevet ovenfor, opleves “det store øjeblik” af mange brudepar. Et stort øjeblik fyldt med spænding og nervøsitet og kærlighed. 
Som bryllupsfotograf elsker vi disse øjeblikke – og vi fanger dem på kamera. Alle vores brudepar, skal kunne se og føle stemning og følelser på de billeder vi tager, og video vi producerer. 
Se en del af årets brudepar for året 2021 i vores artikel herunder.

Tina og Jan, bryllupsfotografer

I det store og rungende kirkerum, er stemningen ikke til at tage fejl af. Både tradition, gejstlighed og højtidelighed kan smages og lugtes i luften

Jan Igaard

I JUNI 2021 GIK VERONIKA DE FORVENTNINGSFULDE SKRIDT OP TIL HENRIK OG SAGDE JA

I juni 2021 gik Veronika de forventningsfulde skridt op til Henrik og sagde ja Veronika og Henrik fik deres store øjeblik på Edelsminde Gods ved Svendborg.  Se den smukke bryllupsvideo vi fik lavet ved at klikke på billedet Bryllupsarrangør Christel Winther planlagde dette elegante bryllup. 

I juli 2021 sagde Camilla og Nicolai ja til hinanden i Lild Kirke 

Langt mod nord stod himmel og hav i ét. Det var ihvertfald tilfældet lige indtil præsten skulle give Camilla og Nicolai sin velsignelse. Da stoppede regnen og juli kunne få lov at vise sig fra sin gode side. Tørvejret holdt og de to smukke unge mennesker kunne fortsætte deres sommerbryllup med en dejlig fest på @BAKKEGAARDENVESLOS

Camilla og Simon fik hinanden og deres guldklump

Med hestevognstur, parkbilleder og skønt følgeskab af deres dejlige mini, fik Camilla og Simon hinanden i juni måned.  Vejret var dejligt og solrigt og derfor fantastisk til hestevognskørsel og parkbilleder. Parret fik portrætter både som par og familie.  Kjolen som Camilla valgte til den store dag, kommer fra Panayotis – eksklusive brudekjoler til den store dag 

Michelle og David sagde ja til hinanden i Vor Frue på Strøget i Aarhus

Det var en smuk katolsk vielse med lidt dryp fra oven. Bagefter fik de taget billeder ved Den Uendelige Bro, og parken ved Varna Palæet i Aarhus, hvor den efterfølgende flotte fest blev holdt. Se opslaget på vores Instagram ved at klikke på knappen herunder

 Natasja og Torben fik smukke portrætter ved Fussingø Sø og skov

De sagde ja til kærligheden i Øster Bjerregrav Kirke og holdt en dejlig fest i Øster Bjerregrav Forsamlingshus. Bryllupsbillederne fik Natasja og Torben taget ved Fussingø som både rummer skov, park og sø.  Med på billederne skulle deres to børn selvfølgelig også. Billederne viser den store familiekærlighed.

Vi tager ikke bare billeder, vi fotograferer det unikke og oplevede

Det hele sker i kærlighedens navn. Og vi er med hele vejen. Som bryllupsfotograf er det nemlig ikke bare billeder vi tager. Vi forsøger at fange følelser, fornemmelser og indtryk. Når bruden trækker vejret dybt, og kigger op ad gulvet mod sin kommende ægtemænd, vil vi gerne indfange hendes glæde, nervøsitet og forventning. Vi vil gerne have det til at skinne igennem, at den her situation er helt unik, og at billederne giver de indtryk som der reelt var.  I skal som brud og gom, kunne opleve hele stemningen, glæden og oplevelsen igen, når I ser på jeres billeder. Det er en betragtning udefra, men skildret med jeres egne følelser og indtryk. 

Sara og Daniel fejrede kærligheden på Hindsgavl Slot

Vielsen foregik i Dalum Kirke i Odense og efterfølgende holdte Sara og Daniel deres bryllupsfest i Slotsladen på Hindsgavl Slot | Forkælelsesophold & konferencefaciliteter.  Billederne blev taget i slottes smukke park. Vejret holdte heldigvis hele vejen igennem, og parken var frodig og grøn at fotografere det flotte par i.

Signe og Tobias forevigede vielsen i Gerlevparkens Rosenhave

De sagde kærligt “ ja” til hinanden i Jørlunde kirke ved Slangerup. Efterfølgende gik turen til Gerlev Rosenhave, hvor parret fik lavet smukke portrætter i det fineste vejr.  Da kærligheden var foreviget på billeder, kørte brudeparret videre til fest på Femhøj i Jægerspris.

Michelle og Jacob fik hinanden på en sensommerdag

Med portrætter i park, nærportrætter og billeder af den smukke brudebuket, fik vi en flot sensommerdag taget fantastiske billeder af Michelle og Jacob.  Både forår og efterår kan være fine årstider til unikke bryllupsbilleder i naturen. 

 Malene og Kim viste kærligheden i naturen

Midt i det frodige korn og ved den danske strand, fik Malene og Kim taget bryllupsbilleder. På billederne skabes et tydeligt fokus på parret, som med deres fine detaljer, passer smukt ind i naturens rå og enkle udtryk. Brudebuketten blev også fotograferet, og med sine lyse sarte farver, var kontrasten til Malenes kjole den helt rigtige. Augustvejret viste sig samtidig fra sin flotte side på dette pars særlige dag.

Vi vil gerne vide hvem det er vi fotograferer

For at vi kan give vores brudepar de bedst mulige billeder, bruger vi noget tid sammen med jer, inden selve dagen kommer. Vi vil gerne vide hvem I er, hvad der betyder noget for jer, hvad I ønsker jer at få med på billederne. Dertil er det også vigtigt, at vi ved hvilken stil I holder jeres bryllup i. Jo mere vi ved om jer, jo bedre kan vi opfylde jeres ønsker. Vi er tilfredse når I er tilfredse.

2021 blev året hvor taknemmelighed blev glædens bedste ven

Vi har hørt ordet tusindvis af gange. Corona. Det ord kom til at betyde rigtig meget i 2021. Og det gjaldt også for alle de kommende brudepar, som med mavepine og nervøst krydsede fingre, ventede på, om deres store dag kunne blive realiseret. Heldigvis gik det fremad i maj og Danmark kunne endnu engang ånde lettet op, for en stund.  Det var derfor med stor taknemmelighed, at vi gik bryllupssæsonen i møde.  For vi var taknemmelige for, at vi igen kunne tage billeder af glade brudepar og glade gæster. Brudeparrene var taknemmelige for, at de kunne få lov at fejre deres kærlighed, og langt de fleste mennesker var taknemmelige for, at glæden igen kunne få lov at fylde noget i vores samfund. Der findes nemlig ikke noget så dejligt som glæde.

Camilla og Jonas fik et skønt oktober bryllup

Med masser af kærlighed og elegance, fik Camilla og Jonas en skøn bryllupsdag, i et dejligt vejr i oktober måned, 2021. Parret fik lavet portrætter i naturlige vinkler - og endda med hotdogspisning på Gågaden i Odense. Samtidig fik de også taget flotte billeder i Eventyrhaven. 

Louise og Dennis gav hinanden deres “ja” i skoven

I skovkapellet i Langesø Skoven, gik Louise op ad stien til Dennis, hvor de gav hinanden tilsagn om, at dele livet og kærligheden. Med cool hipster vintage stil og boots skiftet ud fra stiletter, så parret fantastisk ud på billeder. Vi lavede portrætterne i skoven og fik de skønneste looks ud af det.  Uhensigtsmæssigt vejr forhindrede parret i at flyve i helikopter til feststedet, så den tur måtte de gemme til en anden dag, men en dejlig fest fik de ihvertfald.

Line og Nicolai fik deres kærlighed forenet i Starup Kirke

Den smukke Starup Kirke dannede rammerne om Line og Nicolai’s vielse sommeren 2021.   De fik portrætter lavet både i området ved kirken og ved det fantastiske feststed, Restaurant Knapp ved Aabenraa. Her holdte parret deres bryllupsfest, hvor vi også skabte både billeder og video. Vi var med fra vielsen startede til brudevalsen er danset.

 Marit og Thor sagde ja til hinanden under septembers blå himmel

Med slør, tyl og elegant butterfly fik Marit og Thor deres drømmebryllup i september, hvor himlen er allermest blå. Med scenen sat ved lystbådehavn og strand, fik parret taget skønne naturlige og kærlige billeder i det dejligste solskinsvejr. Opslaget kan ses på Instagram ved at klikke på knappen herunder

Der findes masser af veje at gå - men hvilken er jeres?

Nogle elsker den store prinsessekjole - andre ønsker sig en enkel og let kjole. Nogle ønsker sig en køretur i hestevogn, andre en tur i helikopter. Opskriften på det rigtige bryllup findes ikke. Der er nemlig så mange muligheder og valg, man som brudepar kan træffe.  Dels skal jeres bryllup passe til dem I er som par - dels skal det passe til jer begge som mennesker. Således er det ikke altid nemt, at finde den rette vej til drømmebrylluppet. Hvis den ene part er til glimmer og elegance, og den anden er til natur, eventyr og hygge, kan det være svært at forenes. Et godt råd er derfor at søge inspiration. Se på masser af bryllupsbilleder - stilarter, temaer og elementer. De dele som I begge kan lide, kan I skrive ned på en liste. Så er fundamentet, for at kunne planlægge jeres bryllup, lagt. 

Der skal være plads til begge parters ønsker

Det er vigtigt at I er enige om det bryllup I skal holde. Men der skal også være plads til hinandens ønsker. Hvis bruden gerne vil have en stor kjole med slæb, er det et vigtigt ønske. Hvis brudgommen ikke ønsker at have et stilistisk jakkesæt på, er det et vigtigt ønske. Måske drømmer den ene af jer om noget bestemt musik, og den anden om det perfekte feststed. Ved de fleste beslutninger kan man oftest godt blive enige - eller mødes på midten, men med nogle få beslutninger, er det essentielt, at hver part får sine drømme opfyldt. Ellers bliver det ikke et drømmebryllup. Så giv hinanden plads, så finder I helt sikkert den vej der er jeres, og får det bryllup som passer til lige præcis jer. 

Anne og Jesper fik deres drømmebryllup i kirke og på hotel

Fra morgenstunden blev Anne og brudepigerne stylet på Jørgensens Hotel i Horsens.  Herefter kørte de til Tamdrup Kirke hvor vielsen blev forrettet.  Efterfølgende blev den store fest holdt på Hotel Kolding Fjord.  Vi var med hele vejen, lige fra makeup til brudevalsen var danset. En skøn dag for brudeparret med masser af skønne billeder.

Lykke og Christoffer forenede kærligheden på Holckenhavn Slot

I det smukkeste oktobervejr, forenedes Lykke og Christoffer. Intet var overladt til tilfældighederne og parret strålede dagen igennem. Vi er glade for, at vi var med til at opleve deres store dag.  Se opslaget på Instagram ved at klikke på linket på knappen herunder

Katrine og Kenneth sagde ja til hinanden for anden gang

Det første “ja” skete allerede i oktober 2020, da Katrine og Kenneth fik en borgerlig vielse. De ønskede sig dog at få et kirkebryllup, og sagde derfor ja til hinanden endnu engang - denne gang med en velsignelse i Fyrendal Kirke. Festen blev holdt ved Kobæk Strand Konferencecenter i Skælskør. Vi var med hele vejen, og fik skønne billeder og video af parret, på deres store og højtidelige dag. 

 Luise og Martin sagde ja hinanden i Nørre Søby

Med et idyllisk og charmerende landsted ved Nørre Søby på Fyn, er det et oplagt sted at holde et bryllup. I efteråret 2021 sagde Luise og Martin ja til hinanden, og holdte en dejlig fest på deres skønne plet på Fyn. Regnen ville gerne snige sig ind på os, men vi fik lige 20 minutter, hvor vi kunne skyde en række fine portrætter.  Se opslaget på vores Instagram ved at klikke på linket HER

Stina og Lasse sagde “ja” i et landskab af nyfalden sne

På trods af Covid19 og restriktioner, lykkedes det Stina og Lasse at få deres drømmebryllup. De sagde ja til hinanden i Benløse Kirke og holdt en skøn fest på Skjoldenæsholm. Dagen var fantastisk flot på mere end én måde; med nyfalden sne overalt var romantikken, idyllen og elegancen helt perfekt. Vi var med hele vejen, fra morgenstund til midnat, og fik både lavet skønne billeder og video, af dette dejlige brudepar. 

Henriette og Brian skabte minder på Holckenhavn slot og forevigede det på video

I juni 2021 skulle den store dag stå for brudeparret Henriette og Brian. Længe ventet med spænding og glæde.  Vi var så heldige at være med hele vejen. Det blev til en smuk video, lige fra Henriette stod op om morgenen, og skulle gøre sig klar til vielsen og indtil brudevalsen var danset. Det blev en helt fantastisk dag for parret - og smukt det var det. Holckenhavn Slot dannede de flotte rammer om festen, så parret kunne føle den helt rigtige stemning. 

Vi elsker bryllupper

At være bryllupsfotograf er det mest fantastiske arbejde! Vi elsker bryllupper og det at vi kan bidrage til, at to mennesker kan få en skøn dag, med alt det de drømmer om.  Dertil er det et ekstra dejligt job, fordi det altid involverer masser af glade mennesker, som mødes i kærlighedens og hengivenhedens navn.  Derfor er hver eneste opgave vi har, en yndlings opgave. Kontakter I LoveTheDress på 30564057 eller info@lovethedress.dk, kan I være sikre på, at hvis der er plads i vores travle kalender, så vil vi gerne være med til lige præcis jeres store dag.  Vi glæder os allerede !

Vi tilbyder professionel fotografering og videooptagelse

Ønsker I jer portrætter og billeder fra bryllupsdagen, kan vi lave aftale lige efter hvad I ønsker jer. Ønsker I jer video fra dagen, laver vi også meget gerne dette. Vil I også gerne have dronebilleder, gruppebilleder eller en speciel vinkel på en given lokation, er det også en mulighed. Vi laver altid individuelle aftaler med vores brudepar.  Vi har base midt i Danmark og kører hele landet rundt, for at fotografere bryllupper.  Giv os derfor blot et ring eller en mail, så snakker vi om, hvad det er I gerne vil have. Se vores kontaktinformation ved at klikke på overskriften

Billeder er historier og oplevede følelser

Som bryllupsfotograf dokumenterer vi de øjeblikke, som indfinder sig på jeres store dag. Vi får det hele med; latter, nervøsitet, forventning, glæde, kærlighed og meget mere. Vi anser derfor os selv for at være kreative og autentiske professionelle, som laver en reportage, af alt det der sker på jeres bryllupsdag. I kan derfor forvente, at vi er nærværende og indlevende, og forsøger at være på pletten hele vejen igennem. Vi laver foto og video, som viser naturlige følelser og oplevelser, som sker på jeres store dag.  Om det er et hetero eller homoseksuelt bryllup spiller ingen rolle...... - Vi fokuserer nemlig på oplevelser og følelser, ikke køn, religion og normer. 

De kærligste hilsner
Tina og Jan
Bryllupsfotografer
Kontakt

LoveTheDress30564057 eller info@lovethedress.dk
Bryllupsfotograf - Bryllups video - Bryllups foto - Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Tips og tricks

Bryllupsdag – hvad hedder de?

Bryllups dage.Når kærligheden sejrer år efter år, så kan man fejre sin bryllupsdag på forskellig vis, vi har siden vi blev gift valgt, at fejre

Læs mere »
Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Små søde bryllups historier

Bryllupsfotograf i kærlighedens navn

I kærlighedens navn -Alle vores bryllupper 2021 Om lidt… Om lidt sker det…. Der er fuldstændig stille i kirken….  Ihvertfald lige indtil det øjeblik hvor

Læs mere »
Bryllups fotograf Fyn | Bryllups foto Fyn | Bryllups video Fyn
Tips og tricks

Tale til bryllup

Din guide til en god tale Hvad enten det er dig selv, der skal giftes, om du er brudens far eller en bryllupsgæst, skal du

Læs mere »